Bicarbonatul de sodiu nu lipsește din nicio bucătărie. E bun la curățenie, dar poate fi folosit cu succes și la pregătirea anumitor preparate culinare.
Având în vedere că ne aflăm în perioada preparării conservelor de iarnă, din cămară nu are cum să nu fie prezent și bulionul. Unele gospodine adaugă în el și bicarbonat de sodiu. Iată de ce!
În această perioadă, gospodinele pregătesc conservele pentru iarnă, iar din cămară nu poate lipsi nici bulionul. Multe dintre ele adaugă bicarbonat de sodiu în el.
Iată care este motivul! În cazul în care sosul de roșii a ieșit prea acru, poți adăuga, cu încredere, bicarbonat de sodiu în el. Acest ingredient va neutraliza cât ai clipi acidul…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “phonline.ro”
————————————–
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Prahova. prahovaexpres.ro/este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. botosaniexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii