Rețetele de toamnă au devenit vedetele Restaurantului Bulevard din Ploiești. Una dintre ele, gulașul cu carne de vită, este cea pe care Dan Neagu ne-o dezvăluie astăzi. Vă mărturisim sincer că noi am încercat-o, iar frăgezimea cărnii gătită de el, este de nedescris.
Gulașul este un preparat unguresc dar care se bucură de mult succes în rândul românilor. Modul de gătire al acestei mâncări este cel care face diferența, pentru că sunt multe restaurante care au gulaș în meniu.
Dan Neagu de la Restaurant Bulevard din Ploiești este cel care s-a hotărât să ne lase să pătrundem tainele pregătirii acestui fel de mâncare pentru ca acesta să iasă exact așa cum trebuie. Cel mai bine ar fi ca gulașul să fie gătit afară, la ceaun și să fie savurat, așa cum merită, în aer liber.
Ingrediente pentru Gulaș cu carne de vită – 10 porții
PULPĂ de VITĂ 3 kg
ULEI 300 ml
FĂINĂ 300 gr
SARE de bucătărie 20 gr
PIPER 8 gr
BOIA DULCE 50 gr
CHIMEN măcinat 50 gr
VIN 300 ml
CEAPĂ ALBĂ curățată 1 kg
USTUROI curățat 150 gr
MORCOV curățat 400 gr
ARDEI CAPIA curățat 600 gr
PASTĂ TOMATĂ 100 gr
SOS TOMAT SPANIOL 400 gr
GĂLUȘTE:
OUĂ 2…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.observatorulph.ro”
————————————–
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Prahova. prahovaexpres.ro/este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. botosaniexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii