Chef Escoffier Dan Neagu, de la Restaurant Bulevard Ploiești, ne propune o rețetă specială: piept de pui cu sos gorgonzola. Preparatul are influențe din gastronomia franceză și este servit alături de un decor inedit format din zmeură fresh și ardei dulci picolino murați.
Pieptul de pui cu sos gorgonzola este unul dintre preparatele apetisante ale gastronomiei franceze. Chef Escoffier Dan Neagu, de la Restaurantul Bulevard, ne dezvăluie secretele rețetei de astăzi. Preparatul este însoțit de un piure de morcovi și legume sotate, iar ca decor se folosește zmeură fresh și ardei dulci picolino murați. Acest preparat delicat poate cuceri chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi.
Pentru a pregăti pieptul de pui cu sos gorgonzola pentru 4 porții, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 800 gr de piept de pui, 100 ml de ulei, 100 gr de unt, 50 gr de făină, 4 gr de sare, 4 gr de piper, 500 ml de apă, 150 gr de brânză gorgonzola, 400 ml de smântână, 80 gr de praz, 80 gr de ciuperci, 80 gr de ardei capia, 400 gr de morcov piure, precum și un decor din zmeură fresh și ardei dulci picolino murați.
Pregătirea acestui preparat durează 10 minute, iar prepararea propriu-zisă durează 30 de minute. Poți găsi rețeta completă pe site-ul Restaurantului Bulevard.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com