O rețetă delicioasă de prăjitură de casă la tavă cu blat pufos reprezintă un preparat perfect pentru întreaga familie. Această rețetă presupune prepararea unui blat moale și pufoas, urmat de o cremă delicioasă. Pentru blat vom avea nevoie de un plic de praf de copt, nucă tocată, esență de vanilie, un praf de sare, ulei, zahăr, făină, gălbenușuri și albușuri. Cât despre cremă, vom folosi făină, zahăr, lapte, cafea și unt.
Pentru preparare, mai întâi vom separa albușurile de gălbenușuri, apoi le vom bate spumă până obținem o bezea lucioasă și le vom amesteca cu celelalte ingrediente pentru blat. Compoziția obținută se va pune în tavă și se va coace la cuptor timp de 30 de minute. Într-o cratiță, vom amesteca făina, zahărul, cafeaua și laptele, vom lăsa compoziția să se îngroașe, apoi vom adăuga untul. La final, se asamblează prăjitura, punându-se o foaie și întinzându-se jumătate din cremă, continuând până când se termină toată compoziția. Această rețetă se va dovedi a fi preferata întregii familii.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com